Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: БТВБорисов иска да запази власта, а не бизнеса

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: БТВБорисов иска да запази власта, а не бизнеса
Коментари Харесай

Мая Манолова: Борисов иска да запази власта, не бизнеса и работните места, готов е на всичко за кабинет Борисов 4

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: БТВ

Борисов желае да резервира власта, а не бизнеса и работните места, сподели Мая Манолова в „ Лице в лице ” по бТВ.

Само това не бяхме очаквали от Борисов. Чух негов министър да изяснява, видите ли би трябвало да мислим за мандата като 4-годишен, че може да се случи военно състояние и мандатът може да бъде повишен с месеци. Ревизоро го сподели, невиждано е и досега не се беше случвало, продължи Манолова коментара си за тайния проект, който цели увеличение на мандата на държавното управление с още два месеца.

8 месеца преди изборите министър да приказва по този начин, той не е ясновидка, само че е задоволително показателно неговото изказване за желанието на властта, а те са да бранят със зъби и нокти това ръководство. Сериозни средства, съществени европейски пари ще влязат. Целта е изборите да не са през май или април, в случай че се удължат през лятото, Борисов 4 е проектът на министър председателят и неговата партия, за което те са подготвени да създадат всичко, в случай че насочват европейските пари към околните компании, това ще подкопае вота, добави Манолова.

Антикризисните пари, които обещаваха, не са стигнали до българските жители, от 3000 до 10 000 лв. действително не са стигнали до дребните компании, до микропредприятията. 28 000 са подали заявки, с цел да аплайват, те си заплатиха налозите, т.е. страната си прибра нейното, само че в този момент по 1000 компании се правят оценка седмично. Тези пари бяха нужни на микропредприятията в първата фаза на рецесията, българското държавно управление не можа да омекоти удара на рецесията, другите страна към този момент излизат, а ние сме на задна скорост, сподели още Манолова.

От 30 000 до 150 000 лв. дадоха обещание на приблизително огромните компании, а програмата още не е стартирала, представете си, по кое време ще се подават документи, по кое време ще се правят оценка компании. Бизнесът е на колене, закривен, дребният, междинният бизнес. Хората не престават да се тревожат за бъдещето си, каквито и данни да дава обществения минстър, 100 000 са безработните от началото на рецесията. Няма такава страна, в която държавното управление да остави без поддръжка жителите си. 375 лв. след неплатен отпуск, доста дребен кръг стигна до тези пари, креативните стипендии - под 500 души създатели ги получиха, добави Мая Манолова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР